Kašel přišel a díky KA zase odešel ;)

24.05.2015 00:25

Ahóóój

Stalo se toho hodně a hlavně jsem poslední tři týdny dost kašlala, takže jsme to měli doma trošku náročnější. Nicméně jsme se byli podívat jak táta s Vávrou závodí a to mě opravdu bavilo! Můžete se kouknout na nové fotky zde a na závodícího tátu zde.

Táta s kamarádem Kubou Proksem polepili auto novýma nálepkama, které Kuba vytvořil, a tak se těště na fotky, které uděláme až polepíme babiččinu Bělici!

Na světě je nové pivo z pivovaru u Švelchů, které se prodává se speciální etiketou, kde je na fotce Vávra, ale také odkaz na mé stránky. Navíc výtěžek z prodeje etiket půjde na mé konto! Koukněte se sem, kdo to pivečko vařil!

Strašně nám pomáhají pravidelné návštěvy, na které se tak moc těším, až jsem se naučila dny v týdnu. :)

Dnes jsme otestovali nový vozíček za kolo! Byla to fakt paráda, celou dobu jsem nepřestávala mluvit, aby táta věděl, jak nám to sviští. Těšte se na příští příspěvek v galerii. Je to opravdu parádní, protože jsem rychlejší než Bořík, kterého tahá máma. Mám taky žlutou vlaječku, která je tam kvůli autům, víte!?

Díky Erně Smeets máme letenky do Kansas City, kde bude v červnu konference o SMA, na kterou já Bořík, teta, máma a táta jedeme. Doufáme, že se opět dozvíme novinky, které nám pomůžou v dalším boji s nemocí. Táta s mámou musí ještě nějaký věci dořešit, ale já se už nemůžu dočkat do letadla!