Nové obzory!

01.04.2015 23:34

Ahooooj!!!

Máme několik supráckých novinek!

  • Získali jsme neuvěřitelně rychle skvělou autosedačku přes Život dětem, kteří nám ještě zaplatí doplatek na speciální kočárek a toaletní židličku, na které bohužel z důvodu vleklého prozkoumávání pojišťovny, zda na ní mám nárok, čekáme nesrovnatelně déle... V sedačce sedím vepředu a začínám tak rozhodovat o tom, jak rychle se má projíždět jaká zatáčka! Mám v sedačce vlastní reproduktory, takže si můžu poslouchat své oblíbené písničky! Prostě paráda...
  • Další dáreček, který mám k dispozici je speciální koupací lehátko do koupelny a spec. kočár za kolo! Máme ty pomůcky půjčené od Smečna a lehátko už používáme. Opravdu je to pohodlnější než bez něj, i když jsem tomu ze začátku vůbec nevěřila! Těšte se, až vám kočár za kolo představíme na fotkách. Budem s taťkou strašně rychlí a máma s Boříkem nás prostě nedohoní :)
  • Tento měsíc, jak říkám leden, je hodně nabitý. Chodíme se každý týden koupat do malého bazénu v Berouně. To je opravdická paráda, protože Bořík se hodně potápí a já se můžu schovávat pod různý desky do domečků. Taky už chodíme víc ven, což je taky super! Jezdí za námi tolik návštěv, že vám to ani nemůžu vypočítat. Zrovna o víkendu tady bylo tolik návštěv, že jsem si to ani nepamatovala. Návštěvy zbožňuju! Děkuju moc těm, kteří za mnou jezdí!
  • Minulý týden jsme byli v Rytmusu probrat nějakou asistenci do školky Jeden strom a ve středu jsem byla poprvé s asistentkou Janou normálně ve školce :D !!! Máma na mě lehce dohlížela, abych jako nezlobila nebo co. Udělala jsem tam sama kuřátko, co vylézá z vajíčka, táta prostě nevěřil.
  • Minulý týden za námi byla Klára z Pestré společnosti nafotit asistenčního pejska speciálně kvůli mým očím... Takže jsem jako modelka, chápete jo!? :D
  • Ve středu jsem taky byla v nemocnici v Motole za paní doktorkou na dětském plicním oddělení a jako náhodou tam natáčeli nějaký pořad, ve kterém tedy asi budu vystupovat. Pořad se jmenuje Klíč a budeme ho natáčet ještě zítra u mě doma a v Jednom stromě. Takže se těšte na další video :)
  • V pátek nás také prý čeká nějaké překvápko a další pak sobotu. To jedeme do České Lípy za kamarádama, kde se bude konat taková malá akce, která se tam pro mě chystá. Buďte proto ve střehu!

!!!Nové fotky zde!!!