Pseudomonáda je fůůůůůůůůůjjj

17.04.2018 10:45

Poslední 4 měsíce byly trošinku náročnější. Pořád se ve mně drží ta Pseunomonáda! Blpka jedna blééé… No a tak střídám antibiotika. Teď zrovna inhaluju Colomicin a táta s mamkou mi doma tlačí do žíly Pipericilin. Je to otrava, protože moje žilky dost často prasknou a tak jsme na 1 Áčku pořád na přepíchnutí kanylky. Jo, včera jsem si trošku vystřelila z mamky a taťky. Poslední kanylu jsem měla v ruce už 4 dny, což je rekord. No a ráno jsem začala při aplikaci antibíků protestovat, že to pálí a bolí a že musíme jet na oddělení kanylku přepíchnout. Na oddělení jsou ze mě trošku hotoví, protože moje žilky jsou hodně princeznovský a neradi se ukazujou. Střídají se tam na mě většinou jak děti na houpačku na hřišti, jen nejsou tedy, tak nedočkaví. No a já tam včera s mamkou přisvištěla a sestřička mi kanylu kontroluje a ptá se „ A kde tě to bolí? Vždyť to vypadá úplně v pohodě a fýzák tam jde taky dobře, no ne?“ Nó, a tak jsem musela s pravdou ven. „No, ono to nějak přestalo bolet a už je to lepší no… A můžeme už jet mami do bufetu na řízečky?

Doma jsem rozčílenýmu tátovi musela vysvětlit, že jsem dostala na oddělení kecací kašel. No, a že jsem si teda  nemohla pomoc… Dnes se asi bude táta ptát paní doktorky, jak se léčí ten kecací kašel a tak radši zmizím do herny na počítač.

Jo a jen tak mimochodem. DNESKA DOSTANU DALŠÍ DÁVKU NUSÍKU! HURÁ!!! Dostanu jí po obědě, tak na mě myslete.

 Zítra končí antibiotika a já už se nemůžu dočkat, až začnu zase plavat v bazénu!

Strašně moc díky všem co mě podporují a omlouvám se za rodiče, který nějak nestíhají všechno pořádně aktualizovat. Mimochodem jsem už tak silná, že dokážu kreslit křídou na silnici!

Mrkněte na fotky, kde uvidíte mé výtvory!