Zima je zima, i když nemrzne...

19.01.2015 22:53

Novinek moc nemáme, jelikož jsme z důvodu nachlazení zalezlí neustále doma. Snažíme se zařizovat různé vychytávky domů, ale moc nám to nejde...

Pojišťovna nám definitivně sdělila, že kašlací asistent Boženku neléčí a tudíž nám ho, ani částečně, neproplatí. Nejen, že tento přístroj pomohl překonat zápal plic v nemocnici a snížil tak pojišťovně náklady na péči, ale pomáhá na denodenní bázi aktivovat Bóže plíce do jejich plné kapacity!

V současné době doléčujeme kašel, který má Bóža již 14 dní a bez kašlacího asistenta si to nedokážeme představit. Jen díky lidem kolem nás budeme moci asistenta zaplatit. Chybějící peníze nám poslali Galuškovi. Moc si toho vážíme a moc jim za to děkujeme!

Vozík, který již máme doma, jsme nechali odvézt na úpravu, protože v něm Boženka špatně seděla. Zítra jej snad finálně poladíme.

Pomůcka Upsee se stala každodenní nutností, protože Bóža nechce jinak a je v něm schopná vydržet hodiny. Vypadá to tak, že se musíme střídat o postroj, jinak bychom to nevydrželi fyzicky. Všimli jsme si jedné velice pozitivní věci. Boženku jsem v Upsee "natáhli" co to šlo a večer jsme jí už nemuseli protahovat dolní končetiny, jelikož byly už protáhlé! Božence je protahování hodně nepříjemné, ale když s ní protáhnu krok, ničeho si nevšimne :)

Ve fotogalerii naleznete pár nových fotek...

Přijeďte nás navštívit!